Счетоводни услуги

счетоводни услугиВъзползвайки се от счетоводните услуги на счетоводна къща „Икономикс 95″ ЕООД, Вие ще получите следното:

 1. телефонни консултации за текущото счетоводно състояние на фирмата и необходимите мерки за извършване в рамките на текущия и следващия месец според нормите и законодателството на Република България.
 2. получаване на Отчета, Дневниците и Справката Декларация за съгласуване в тридневен срок преди крайната дата за предаване.
 3. всеки месец – Дневник за Покупките,Продажбите и Справките Декларация по ЗДДС – в хартиен вариант, както и на електронен носител.
 4. ежемесечна обработка на Ведомост за Заплати, съгласно предоставената счетоводна информация и документация, касаеща формирането на Работната Заплата.
 5. изготвяне в срок на всички платежни документи за данъчните и осигурителните разчети най-малко два работни дни преди крайния срок за плащането им.
 6. ежегодна обработка и създаване на: Данъчна Декларация по ЗКПО или ЗДДФЛ от счетоводна къща Икономикс 95 ЕООД.
 7. Годишната Данъчна Декларация.
 8. предаване на Декларации към НАП.
 9. изготвяне на Статистическите Отчети и предоставяне на Вас за одит
 10. предаване към Националния Статистически Институт.
 11. приключване на счетоводно финансовата година.

“Икономикс 95” ЕООД е фирма с традиции в сферата на счетоводството и финансовата дейност. С над 10 водещи фирми в различни сектори на икономиката, производството, хранително-вкусовата промишленост счетоводната къща предлага най-добро качество на услугата през последните 15 години.

За връзка с нас и повече информация:

връзка с нас

контактна форма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>